Yeni mamül geliştirme süreci ve Kahramanmaraş’taki dokuma sanayinde bir uygulama - Baydaş, Abdulvahap (My University, 1995)
unknown
Keywords: DOKUMA SANAYİ-TÜRKİYE; Genel yönetim; Üretim yönetimi; ÜRETİM-YENİ MAMÜL GELİŞTİRME