Biyoloji öğretmen adaylarının bazı genel biyoloji kavram anlayışlarının incelenmesi - Uzunhasanoğlu, Özge (My University, 2017)
Bu araştırma, biyoloji öğretmen adaylarının genel biyoloji konusundaki bilgidüzeylerinin ve kavram yanılgılarının belirlenmesi amacıyla yapıldı.

This search was conducted to determine biology teacher candidates’s knowledge levelsand conceptual misconceptions in general biology
Keywords: Biyoloji; biyoloji öğretmen adayları; Eğitim ve öğretim (Orta); genel biyoloji biology teacher candidates; general biology; kavram yanılgısı; misconception; Öğretmenler; Türkiye; Yetiştirilmesi