22-24. hafta servikal uzunluk ölçümünün preterm doğum prediksiyonundaki yeri, ortalama doğum kilosu, doğum haftası ve perinatal mortaliteye etkisi - Koç, Mete Kürşat (My University, 2006)
unknown
Keywords: Doğum_Kadınlar; Kadın Hastalıkları ve Doğum