Batılılaşma hareketleri içinde kadın ressamlar - Azeri, Nazan (My University, 1996)
unknown
Keywords: coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Resim sanatı; RESSAMLAR,TÜRK_KADIN; Tarihi