Bazı Aroiltiyosemikarbazidlerden türeyen 1,2,4-Triazolin-3-tiyonların ve bazı hidrazid hidrazonlardan türeyen 3-Asetil -1,3,4-Oksadiazolinlerin sentezleri - Gülerman, N. Nehir (My University, 1995)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); KİMYA-FARMASÖTİK KİMYA; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri