Yerel yönetim borçlarının kontrolünde kullanılan yöntemler ve AB uygulaması - ÇELEN, MUSTAFA (My University, 2006)
.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; İktisat; Social Sciences and Humanities; Economics; Sosyal Bilimler (SOC); Ekonomi ve İş; EKONOMİ; Social Sciences (SOC); ECONOMICS & BUSINESS; ECONOMICS; Ekonomi ve Ekonometri; Ekonomi, Ekonometri ve Finans (çeşitli); Genel Ekonomi, Ekonometri ve Finans; Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler; Economics and Econometrics; Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous); General Economics, Econometrics and Finance; Social Sciences & Humanities