İstanbul çevresindeki colchicum türleri üzerinde dış morfolojik, palinolojik ve moleküler düzeyde çalışmalar - Sungu, Deniz (My University, 1993)
unknown
Keywords: Doğum konturolü ve cinsel hijyen; İnsan fizyolojisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-TIBBİ BİYOLOJİ