експериментиране на методика зА развиване на скоростно-силовите качества на подрастващи лекоатлети 9-1 годишнм момчета от република турция - Coşan, Fehim (My University, 1996)
unknown
9-11 yaş grubu Türk atlet çocuklarının sürat-güç niteliklerini geliştirmesini amaçlayan farklı yöntemlerin incelenmesi
Keywords: Atletizm; Beden Eğitimi ve Spor