Koroziv Özofageal yanıklarda oksijen radikallerinin rolü ve antioksidan tedavinin etkisi - Uğraş, Meltem (My University, 2007)
unknown
Keywords: Antioksidan; Çocuk Hastalıkları; Koroziv Özofageal Yanıklar; Özofagus Darlığı