Ticari sigortalar ile sosyal sigortaların karşılaştırılması (özellikle sağlık sigortası açısından) - Özer, Bayram Necmi (My University, 1994)
unknown
Keywords: hastalık; Ölüm; Sigorta; SİGORTACILIK-SOSYAL SİGORTALAR; SİGORTACILIK-TÜRKİYE; yaralanmaya karşı sigorta; yaşlılık