Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekonomisi içerinde kamu kesiminin yeri - Mungan, Zeren (My University, 1999)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ_EKONOMİK GELİŞİM