İnlay-onlay restorasyonlarda kullanılan farklı estetik materyallerin fotoelastik stres analizi ile karşılaştırılması. - İlbay, Sevcan Akesi (My University, 1990)
unknown
Keywords: DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ