İnmeli hastalarda öz etkililik ve yaşam kalitesinin değerlendirilmesi - Topcu, Serpil (My University, 2017)
Araştırma, inmeli hastalarda öz etkililik ve yaşam kalitesini değerlendirmek amacıyla, metadolojik ve randomize kontrollü deneysel çalışma olarak yapıldı.

The study was design as a methodological and randomized controlled experimental study to analyze self-efficacy and quality of life for stroke patients.
Keywords: geçerlik; güvenirlik; Hasta bakımı; Hasta eğitimi; hasta eğitimi validity; Hemşirelik; İnmeli hastalar; öz etkililik; patient education; quality of life; reliability; self efficacy; Yaşam kalitesi