Huzurevinde kalan yaşlılarda düşme sıklığı ve buna etki eden nedenler - Kırımlı, Emrah (My University, 2002)
unknown
Keywords: Adli tıp; Aile Hekimliği; hastalık oranları; koruyucu sağlık hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri