2002-2010 AKP iktidarı döneminde basının mülkiyet yapısının değişimi ve siyasal etkileri - Bakıcı, Sedat (My University, 2011)
unknown
Keywords: AKP(Adalet ve Kalkınma Partisi); Basın; Partiler; Siyaset ve Yönetim