Hemodializ sırasında fraxiparin ile heparin’in güvenilirlik ve etkinliğinin karşılaştırılması. - Arık, Ayşe (My University, 1994)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-NEFROLOJİ-HEMŞİRELİK