Kronik periodontitisi olan tip-2 diabetes mellituslu veya sistemik olarak sağlıklı bireylerde başlangıç periodontal tedavinin resistin ve IL-1β seviyeleri üzerine etkisinin değerlendirilmesi - Kalkan, Yaprak (My University, 2017)
Kronik periodontitisi olan tip-2 diabetes mellituslu veya sistemik olarak sağlıklı bireylerde başlangıç periodontal tedavinin resistin ve IL-1β seviyeleri üzerine etkisinin değerlendirilmesi

Evaluation of the effect of initial periodontal therapy on resistin and IL-1β levels in type-2 diabetes mellitus or systemically healthy subjects with chronic periodontitis
Keywords: chronic periodontitis; diabetes mellitus; diabetes mellitus resistin; Diabetli hasta; Diş hekimliği; interleukin-1beta; interlökin-1beta; kronik periodontitis; Periodontal hastalıklar; Periodontal tedavi; Periodontoloji; resistin; Tedavi