Plazminojen aktivatör inhibitörü-tip 1’in endometriyum kanserinde prognoza etkilerinin araştırılması - Tecimer, Coşkun (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri