Biotin-Streptavidin modelinde immünojenik olmayan yapılara karşı antikor üretimi ve molekülsel temellerinin irdelenmesi - Taylan, Muzaffer (My University, 1998)
unknown
Keywords: TIP-BİYOLOJİ; TIP-GENETİK