Entegre arteriyel filtreli kardiyopulmoner beypas sistemlerinin postoperatif transfüzyon ihtiyacı ve sistematik inflamatuar yanıt üzerine etkisi - Gürsu, Özgür (My University, 2011)
unknown
Keywords: Kalp Hastalıkları; Tıp