Remisyondaki Behçet hastalığı olgularında iris flöresein anjiyografi ve fundus flöresein anjiyografi bulgularının birlikte değerlendirilmesi - Evyapan, Özcan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Cerrahi; Göz_Hastalıklar; Oftalmoloji (Göz hastalıkları); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri