Sivil havacılık ve sivil hava limanlarında güvenlik yönetimi-güvenlik teşkilatları ve Atatürk Hava Limanı’nında uygulaması - Doğanay, Ergün (My University, 1988)
unknown
Keywords: Askeri kaynaklar; Askerlik bilimi; HAVA LİMANLARI-GÜVENLİK; SİVİL HAVACILIK-TÜRKİYE; Sivil personel