N- (2, 4, 6- Trimetilbenzil) - N, N- Dibenzilamin, N- (2, 6- Diklorobenzil) -N, N-Dibenzilamin ve N- İsopropil- N, N- Dibenzilaminin in vitro mikrozomal metabolizması - Yılmaz, Feyza (My University, 1996)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); KİMYA-FARMASÖTİK KİMYA; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri