Bankacılıkta hizmet kalite ve sunumunun iyileştirilme şekilleri. - Çerşit, Yavuz Çağlar (My University, 1988)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK-HİZMETLER; Ekonomi; Finansman ekonomisi; HİZMET PAZARLAMASI