İşletmelerin yeniden yapılanma süreçlerinde ekip kurmanın önemi ve uygulamadan örnekler - Kurtar, Süleyman Bülent (My University, 1997)
unknown
Keywords: Genel yönetim; YENİDEN YAPILANMA; Yürütmenin yönetimi