Kobaylarda Sistematik Resveratrol tedavisinin Sisplatin Ototoksisitesi üzerine koruyucu etkilerinin ABR ile incelenmesi - Yumuşakhuylu, Ali Cemal (My University, 2010)
unknown
Keywords: Cerrahi Hastalıklar; Tıp