Bozuk glukoz toleranslı hastalarda santral ve periferik nöropati varlığının araştırılması - Yitmen, İrem (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri