16.yüzyıl şairlerinden Baki,Fuzuli,Hayali,Nev’i ve Yahya Bey divanlarında bitkilerle ilgili bazı hususiyetler. - Kartal, Nuray (My University, 1994)
unknown
Keywords: BİTKİLER,EDEBİYATTA; TÜRK EDEBİYATI-TARİH