Türkiye’de seçim sistemi uygulamaları ve ideal sistem arayışları - Gök, Murat (My University, 1996)
unknown
Keywords: Seçim sistemleri ve işleyiş; SEÇİM SİSTEMLERİ-TÜRKİYE; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Toplum bilimleri