Kronik astım modeli oluşturulan BALB/ c farelerde mycobacterium vaccae ile ön aşılamanın serum total IgE düzeyi ve akciğer goblet hücre hiperplazisi üzerine etkisi - Özdemir, Cevdet (My University, 2001)
unknown
Keywords: Çocuk Hastalıkları; Tıp Çocuk Sağlığı