Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu tanısı alan çocuk ve ergenlerde Yürütücü İşlevler’in davranışsal ve nörokognitif yöntemlerle değerlendirilmesi - Yulaf, Yasemin (My University, 2010)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Dikkat Eksiklikleri