Serebral palsili çocuklarda uzay terapi sisteminin etkinliğinin araştırılması - Aksoy, Gülcan (My University, 2017)
SP’li çocukların rehabilitasyon programlarında nörogelişimsel tedaviyaklaşımlarına ek olarak uygulanan Uzay Terapi Sisteminin etkinliğini araştırmaktır.

To investigate the effectiveness of the Therasuit Method (TM) thatapplied in addition to Neurodevelopmental Treatment (NDT) approaches in therehabilitation programs children with CP
Keywords: Cerebral palsy; Çocuklar; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon; Gelişim bozuklukları; Neurodevelopmental Treatment; Nörogelişimsel Tedavi; Physiotherapy and Rehabilitation; Serebral palsi; Tedavi; Therasuit Method; Uzay Terapi