Döviz kuru riski ve risk yönetimi üzerine bir inceleme : (Türkiye örneği) - Alperen, Sumru (My University, 1991)
unknown
Keywords: Döviz; Ekonomi; Finansman ekonomisi; KAMBİYO; KAMBİYO YÖNETİMİ; Para; RİSK YÖNETİMİ