Bilgi bilimi ve kitle iletişimi : bilgi bilimindeki teknolojik gelişmelerin kitle iletişim alanında uygulamaları - Aydın, Emin Doğan (My University, 1988)
unknown
Keywords: Bilgi Bilimi; İletişim; İletişim (Telekomünikasyon); Televizyon; Telsiz iletişimi