Bakım vericinin duygu ifadesinin ve bağlanma stilinin psikoz hastalarının Oksidatif Stres düzeyine etkisi - Aydın, Memduha (My University, 2009)
unknown
Keywords: Bağlanma Stilleri; Psikiyatri; Stres (Psikoloji)