Türkiye'de ulusal basının çözüm sürecine yaklaşımı - Arslan, Uğur (My University, 2017)
Osmanlı Devleti’nin son döneminden günümüze kadar gelen Kürt Meselesi, TürkiyeCumhuriyeti’nin en önemli sorunlarından biridir. ABSTRACT Ever since the rise of the Ottoman Empire, the Kurdish Question has remained one ofthe most important unresolved issues facing the Turkish Republic.
Keywords: Conflict Solution; Çözüm Süreci; Discourse; Kamuoyu Media; Kitle iletişim araçları; Kürt sorunu; Medya; Peace Procees; Politik yönler; Tarih; Türkiye