Parkinson hastalığında motor dışı dalgalanmaların saptanması - Nourikhalichi, Karim (My University, 1999)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Merkezi sinir sisteminin diğer organik hastalıkları_Parkinson; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri