Ortadoğuda Türk kamu diplomasisi : imkanlar ve sınırlılıklar - Tuz, Cahit (My University, 2018)
Ortadoğu'da Türk Kamu Diplomasisinin imkan ve sınırlılıkları Kamu diplomasisi kavramının tarihsel süreciKamu diplomasisinin Türkiye'deki sürei
Keywords: 20. yy; 20th century; Dış ilişkiler; Diplomacy; Diplomasi; Foreign relations; International relations; Middle East; Orta Doğu; Turkey; Türkiye; Uluslararası ilişkiler