Organik yarı iletkenlerin polaron-bağlanma ve reorganizasyon enerjilerinin yüksek duyarlılıkla tahmin edilmesi - Güleryüz, Cihat (My University, 2017)
Organik Yarı iletkenlerin polaron bağlanma reorganizasyon enerjilerinin DFT metodlarıyla tahmin etmek ABSTRACT accurate prediction of polaron binding and reorganization energies of organic semiconductors
Keywords: DFT methods; DFT metodları organic semiconductors; Fizik; Organik iletkenler; Organik yarı iletkenler