Perilaringeal airway ve laringoskop kullanılarak yapılan endotrakeal entübasyon sonucu oluşan sempatik yanıtın karşılaştırılması - Derman, Süleyman (My University, 2008)
unknown
Keywords: Anesteziyoloji; Tıp