Tüzel kişilik örtüsünün aralanması (Amerikan ve İngiliz hukuku ile karşılaştırmalı olarak) - Sağlam, İpek (My University, 1995)
unknown
Keywords: Ceza hukuku; Eğitim ve okullar; Hukuk; HUKUK-MEDENİ HUKUK