Hentbolde esneklik ve yaralanma ilişkisinin bir sezonluk süreç içinde incelenmesi - Tiryaki, Çetin (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; HENTBOL; SPOR - HENTBOL; Top oyunları