Alüminyum ofset baskı kalıplarında hazne suyu pH’ının gren ve emülsiyona etkisinin incelenmesi - Beytut, Hüseyin Nejdet (My University, 1996)
unknown
Keywords: İmalat; Matbaacılık; Matbaacılık ve ilgili etkinlikler; Ofset Baskı