Heykel Sanatında Eleştirel Düşünce - GEZGİN, ÜMİT (Anadolu Yayınları, 2022)
Though of Critic at Statu Art
Though of Critic at the Statu Art
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Sanat; Heykel; Social Sciences and Humanities; Art; Sculpture; Sanat ve Beşeri Bilimler (AHCI); Sosyal Bilimler (SOC); Sanat ve Beşeri Bilimler; SANAT; Arts & Humanities (AHCI); Social Sciences (SOC); ARTS & HUMANITIES; ART; Görsel Sanatlar ve Gösteri Sanatları; Müzecilik; Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler; Visual Arts and Performing Arts; Museology; Social Sciences & Humanities