N-Asetil-L-Sistein’in Ni(II),Cr(II),Co(II),Fe(III),Zn(II),Cd(II) metalleriyle oluşturduğu komplekslerin kararlılık sabitlerinin potansiyometrik yöntemle tayini - Güzeloğlu, Şebnem (My University, 1995)
unknown
Keywords: Analitik kimya; KİMYA-ANALİTİK KİMYA