Çocuk ve yetişkinlerde radyolojik dental yaş tayini yöntemleri ve kullanılan radyolojik teknikler - GÜMRÜ TARÇIN, BİRSAY; ERÇALIK YALÇINKAYA, ŞEBNEM (Gece Kitaplığı, 2022)
ireylerin tanınması, tanımlanması ve diğer bireylerden ayırt edilmesinde yararlanılan özelliklerin bütünü “kimlik”, yaşayan bireylerin ya da cesetlerin bireye özgü bu özelliklerinin çeşitli nedenlerle ortaya konması ise “kimlik tespiti” olarak isimlendirilmektedir (Baransel Isır, 2009; Teke ve ark., 2017).