Vezikoüreteral reflü hastalarında voiding sistoüretrogram sırasında verilen kontrast maddenin böbrek parakimi üzerindeki ektisinin araştırılması ve değişen reflü derecelerine göre böbrek rezistivite indeks değerlerinin karşılaştırılması - Avcu, Serhat (My University, 2003)
unknown
Keywords: Radyodiagnostik