Kütüphane pazarlamasına kavramsal bir yaklaşım ve üniversite kütüphanelerinde bir uygulama - Konya, Ümit (My University, 1990)
unknown
Keywords: arşivler; bilgilendirme merkezlerinin ilişlkileri; Genel Konular; Kütüphanecilik; Kütüphaneler; KÜTÜPHANELER-HİZMET PAZARLAMA; KÜTÜPHANELER-ÜNİVERSİTE KÜTÜPH; PAZARLAMA,HİZMET-KÜTÜPHANELER