Sivil havayolu kargo taşımacılığında fiziksel dağıtım sorunları ve bu sorunlara çözüm önerileri : (bir aracı kuruluş olan kargo acenteleri üzerine bir uygulama) - Öktem, Zübeyde (My University, 1992)
unknown
Keywords: Dağıtım kanalları; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-FİZİKSEL DAĞITIM; PAZARLAMA,HİZMET-YÜK TAŞIMACILIĞI