Haydarpaşa Anadolu Teknik Lisesi otomatik kumanda bölümünde okutulan programlanır denetleyiciler (PLC) ders programının hazırlanması - Akyüz, Fikret Kemal (My University, 1994)
unknown
Keywords: BİLGİSAYAR; DERS PROGRAMLARI-TEKNİK LİSELER; Otomatik kontrol mühendisliği